Inschrijving?

Via deze link kan er ingeschreven worden  …

Tijdens de eerste les kan er geprobeerd worden. De betaling gebeurt ten laatste na de eerste les. Indien niet, dan gaat de plaats over naar een kandidaat-danser die op de wachtlijst staat.

Het lesgeld omvat naast de dansles ook een ongevallenverzekering.

Graag uw betaling uitvoeren op rekeningnummer: BE49 7785 9054 7371.
Vermelding bij betaling: naam danser + groep.

Vul onderstaand inschrijvingsformulier in , na ontvangst nemen we spoedig contact met u op … 


Kleuterdans (2/3 kleuter)Dans 1/2 leerjaarDans 3/4 leerjaarDans 5/6 leerjaarModern/Jazz 12+Hip-hop 12+Volwassendans 18 +

Dansgroep Adagio verwerkt uw persoonsgegevens met het oog op klanten- of prospectenbeheer. Indien u dit als prospect niet wil, volstaat een mail. U kan uw gegevens inkijken en laten aanpassen via een eenvoudig verzoek, mét bewijs van identiteit, aan naam en adres van Dansgroep Adagio . Met vragen of klachten over gegevensverwerking kan u terecht bij de Gegevensbeschermingsautoriteit. Voor het algemeen beleid, klik hier.

Dansgroep Adagio: Reglement

 

  • We dragen sportieve kledij, dat betekent GEEN jeans, rokjes, kleedjes, …  Er mag enkel gedanst worden met schoenen met propere, witte zolen of sportschoenen waarop “non-marking” staat. Deze schoenen mogen enkel binnen gebruikt worden. Dansers komen dus met andere schoenen binnen, en in de kleedkamers worden die dan gewisseld voor de dansschoenen. Dit kan gecontroleerd worden. Er mag ook op kousen of blote voeten gedanst worden. Voor de optredens heb je zwarte danssneakers nodig. De haren zijn ook strak naar achteren, kauwgom is uit den boze.
  • We hebben respect voor elkaar en voor de lesgevers. Dat betekent dat we doen wat zij vragen. Ook tijdens evenementen die Adagio organiseert, luister je naar de leidsters of naar het bestuur.
  • In de zaal mag er niet gegeten of gedronken worden. In de kleedkamers mag er enkel water gedronken worden. Dansgroep Adagio geeft de voorkeur aan herbruikbare flessen. Alle afval dient in de vuilbakken gedeponeerd te worden. We brengen niets mee om te eten.

 

  • We laten de repetitieruimte steeds netjes achter. Indien je iets merkt dat stuk is, laat het ons weten.
  • De verzekering van Adagio dekt alle burgerlijke aansprakelijkheid in de turnzaal. Alle ongevallen van en naar de turnzaal zijn ten laste van de familiale verzekering.
  • Indien je een probleem of een vraag hebt, aarzel dan niet om het ons te vragen!
  • Inschrijving geeft Dansgroep Adagio automatisch de toelating om foto’s en ander beeldmateriaal te maken en te publiceren, behoudens schriftelijk bezwaar van de persoon in kwestie, of van de ouders/voogd.
  • Regelmatige aanwezigheid tijdens de dansles is vereist. Afwezigheid moet gemeld worden per mail (adagio_veurne@hotmail.com).